Lek med tanken

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek med tanken




KOM LEK MED MIG

 

Kala väggar av smärta

Åren som bara rinner iväg

Barndomen

Skilsmässan

Jobben

de oseriösa jobben

Sätter bara svärta i livet

 

Kom lek med mig

Våga i alla fall i tanken

Sälj allt börja LEVA

Saker är bara saker

Vad är dom mot ett värdigt liv

Detta liv vi har ett

Börja om

Ta bort det svarta

Läk ut såren

Tryck in ny frisk vind i lungorna

 

Tänk en morgon i Toscana

En morgon som famnar dagen

 

Poweryoga

Ja till att leva

Ja till livet

 

Ett stenhus och en ny kultur

En pergola en oas av kryddor

Kanske ett Café eller ett vandrarhem

Där börjar jag om

Bryter mönstret

Byter allt det gamla

Svart mot vitt

Tänk om livet var skönt igen

Men inte ensam

Utan med dig

Där får livet mening

glöd igen




Fri vers av Andrum
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-12 09:40



Bookmark and Share


  Karl den store
Fint om drömmarnas kraft.
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum