Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt, igen. Förlåt, igen.

Förlåt, förlåt, förlåt tusen gånger om men
jag kan inte alltid vara stark
jag kan inte alltid trösta och finnas till

Förlåt, förlåt jag tycker så mycket om dig och
det hugger i bröstet när du är så dyster
det hugger i bröstet när du tittar bort

Förlåt, jag menar det, förlåt, förlåt, för
jag vågar inte hoppas hela tiden
jag vågar inte lita på dig




Fri vers av CaPsyco
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-12 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco