Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån har tagit min måne

Nån har tagit min måne!

Den var här,

bara några

varnätter sen.

Dom har

gömt den

bakom några

ganska höghus

jag inte känner

så väl.

Men

här

vara

stjärnor

!

Långbortifrånstan till.

Där kan

inget gömmas

från mig.




Fri vers av Stretaren
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-13 02:06



Bookmark and Share


  ljudit
gillar ganska höghus
jag inte känner
så väl - mycket

ger tebax månen*
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Stretaren