Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer aldrig säga jag älskar igen

Ratad

osedd

Kommer aldrig säga jag älskar igen

oälskad

missförstådd

Kommer aldrig säga jag älskar igen

oönskad

förbisedd

Kommer aldrig säga jag älskar igen




Fri vers av Glensan
Läst 245 gånger
Publicerad 2010-03-13 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan