Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonannanstans

Allt som är du du du
dör inuti mig nu nu nu

Inget mera finns av det som fanns
allt är påväg någonannanstans






Fri vers av dansamedvargar
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-14 12:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Förändringar i livet kommer ofta när man minst anar det...ord som berör...
2017-09-09

  Quasimodo
Vägar som möts och skiljs åt, där känslor och människor blir en illusion, starkt för detta här !!
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar