Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundra kvinnor

Det är 99 kvinnor
och så jag
som delade
på dig ett tag

Lite här och lite där
alla tror
du håller "just mig" så kär

Ingen får allt
av ett hjärta
så kallt

Det kan nog tyckas
att hundra kvinnor
borde lyckas

ATT FÅ DITT HJÄRTA VARMT




Fri vers (Fri form) av dansamedvargar
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-14 12:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin beskrivning av en människa oförmögen att KÄNNA, på DJUPET, en utnyttjare.. Så tolkar jag denna text..
2018-07-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
mannen bör bevisa sitt hjärtas värme genom att allena åtrå, dyrka, älska, troget o lojalt, en kvinna

samt låta henne dyrkas, åtrås, älskas, benjutas, av hur många hon vill
2017-09-17

  Mr Lindemann VIP
Det gäller att värma och hetta till det som inte finns hos sig själv i den andre
2011-11-01

    ej medlem längre
Härlig text..inte så lite ironisk heller
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar