Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrköping 05

År 05.

Jag hatade verkligen att vistas i den lägenheten på Luntgatan 29, fjärde våningen.

Jag var trött på nerknarkade idioter som inte fattade ett skit.

Jo självklart fick jag lysa i gardarober och i hörn. För det kunde ju finnas gångar och till och med andra människor i lägenheten.

Gångarna skulle lett upp till grannen där mamma skulle gjort porrfilmer..

Och de andra människorna i lägenheten kunde vart mammas andra pojkvän.

Men självklart var det ju inte så.

Vi hade inte heller internet som vissa trodde.

Men det fanns däremot amfetamin i glas som stod på bordet i vardagsrummet utspedda med vatten.

12 år var jag då.




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-14 15:16



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Väl värd att läsa. Men visst gör det lite ont. Men du känner väl Jimmy och filmen får du se när du blir vuxen. Blääää. Älskar dig. Tiderna kan faktiskt läka sår. Kraaaam.
2010-03-15

  Nina Nightwish
Låter inget vidare:/ naket uppriktigt skrivet..
2010-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Har du gått på stadens södra promenad?
2010-03-14

    ej medlem längre
Inget vidare, nej. Förstår att du hatade det!
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg