Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sover

Som en blomma under natten
Sovande och sluten
Väntade på att dagen ska gry igen
Så att hon åter kan blomma ut
Så att hon åter kan känna solen och regnet




Fri vers av Physalis
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-14 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Physalis