Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvisemärkt Gräs

Påtänd och hög på rättvisemärkt gräs är ändå grannens gräs grönare. Hans sjukdomar är bättre. TVn är plattare och den har helt klart mer HD. Soffan är bekvämare och drinkarna har större paraplyer. Medicinerna i badrumsskåpet är effektivare och gardinerna inte fullt så störande. Därför ska jag köpa en rättvisemärkt bil som jag inte behöver för pengar jag inte har. Allt för att imponera på min granne som jag inte känner.




Fri vers av Akke
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-14 17:39



Bookmark and Share


    papillon
Det här är faktiskt en jädrans rolig text!
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke