Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag stavar lite fel

långt in långt ut

mjuka varma andetag

långt upp långt ner

ser hur natten blir till dag

kalla hårda

tid som kommit

vintern flytt

Allt det döda

föds på nytt




Fri vers av Kåda
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-14 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kåda