Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett förlåt

Det här är mitt förlåt
för att jag gav dig ont
för att du lämnades bakom

jag minns våra drömmar
som viskades på stranden
och nätter utan ord
utan kläder 
när allt kändes lättare

jag minns tårar och en dörr
i ansiktet
resor på buss och tåg
med fler tårar
och lite för hårda ord
för tunnhudade
jag saknade alltid något
en hållen hand
ett långdraget hejdå
ett orealistiskt 
jag älskar dig för alltid
 
det var jojjo i känslor
och en lång resa utan vila
för många monologer
och för få dialoger

men det är bättre 
när du får lämna mig
för jag klarar inte 
din ledsna min i backspegeln
så det här är mitt förlåt 
 




Fri vers av LilyRasp
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-15 04:17



Bookmark and Share


    sårosa
den här passar i Gislaved!!! slag i magen, som vanligt. ett bra slag i magen, a du vet
2010-03-15

  Sofie Viktoria
Underbar! Som en film. Det är hårt och skört på samma gång. Skulle vilja höra dig läsa den högt.
2010-03-15

  Lady Alassa
Rart och medvetet om något som är svårt men drabbat de flesta
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp