Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökte dig överallt

 

Tänk om jag åtminstone kunde tro på honom

Han som skulle hela världen

Men så hade han ju aldrig helat mig

Så hur skulle jag någonsin kunna tro

att han fanns för mig

Han fanns ju inte ens för barnen i världen

för hur skulle han tillåta annars tillåta dess tårar

och arma hjärtan att falla så

 

 Får ständigt söka nya gudar

Naturgudarna är för mig

Dom sviker ej

Det blir höst, vinter, vår och sommar

Åter och åter igen

 

 Håller upp armarna mot skyn

och låter solen värma mitt frusna hjärta

Vinden får fånga det svårmod som själen bär på

och föra det bort

Havet får mottaga mina tårar

Elden får bränna broarna jag gått

Så du lilla barn se

Sol~ Vind~  Hav~ Eld

Det finns där för dig

Låt trädets susande lövverk

viska för dig

Du är inte ensam

     

 

 




Fri vers av Andrum
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-15 09:21



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Jag älskar den här dikten!!!!

Naturgudarna är för mig
Dom sviker ej
Det blir höst, vinter, vår och sommar
Åter och åter igen

applåderas varmt
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum