Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton blå stavelser


dagsmejan droppar
toner av vatten mot glas

vårvinterblues




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-15 10:19



Bookmark and Share


  aol
så fint
2010-04-02

    ej medlem längre
En fin, musikalisk vårvinterhaiku!



Hälsn. Ann
2010-03-16

  Gunnel André VIP
Lovar nynna nästa gång drippdroppandet bjuder upp!
2010-03-16

  micke marin
hihi det svänger ju..
sitter här och diggar..
2010-03-16

    glasa VIP
VÅRmysig
ren
och klar
2010-03-16

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker och finstämd haiku!
Visst finns det blues och tvekan i vårvintern.
2010-03-15

    ej medlem längre
Visst är det konstigt att det är en blues ..

Vacker haiku!
2010-03-15

    papillon
Finstämt fingerspel
tårar rinner på rutan
och kvällen blir blå
2010-03-15

  Carola Zettergren
En mycket talande haiku!Vacker!
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder