Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad fick jag

Jag fick en skrikande fågel i bröstet

en illröd

darrande varelse

som skakar mina ådror
när den har lust

Jag kan inte kväva
utan måste lyssna tills den tystnar

annars kan jag inte leva




Fri vers av Malla
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-04 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla