Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik för döva öron

Ni är stöpta i plast
Utan eld och passion
Producerad i all hast
Ni borde allt få en lektion

I hur riktig musik låter
Avsluta denna pärs
Det är så uselt att man gråter
Låter ungefär lika bra som köttfärs

Skulle säga ganska dåligt
Samma äckliga beat
Det känns ju ganska dråpligt
Gör ni det här verkligen med flit?

Ge oss en musikens Che
En musikalisk revolution
Man kan ju hoppas och be
Åtminstone lägga in en motion

Tills dess fortsätter jag slummra
Om en bättre framtid
Jag fortsätter att drömma
Om bra musik i samtid

Jag kommer nog antagligen aldrig att vakna.




Bunden vers (Rim) av MrBadGuy
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-15 21:52



Bookmark and Share


    //Nikita
Åh så sant!
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

MrBadGuy
MrBadGuy