Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruskiga saker

Ruskiga saker händer i teverutan
ruskiga saker händer i världen utanför
ruskiga saker händer även här
i detta land

men ingen

inte

biltjuven
snattaren
ungdomsbrottslingen
langaren
knarkaren
bankrånaren
skattesmitaren
rattfylleristen
pedofilen
ligisten
terroristen
ingen jävel röker på puben längre




Fri vers av Regina E
Läst 606 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2005-11-04 17:11



Bookmark and Share


    ivona VIP
Fick mig att skratta i säkert fem minuter..
2016-04-09

    cameron
vilket slut!!!

super!!
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan