Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten ska läsas med panik i rösten med bultande hjärta med flås i nacken då har du rätt tempo


*~ Alla Helgons Natt ~*

älskar
älskar inte
läskar
åskar lite
kastar
inget knastrar
kvastarna rasslar

hiahiahohoho

skriarariarammelurium

Den svarta natten
Skuggor blir långa
och overklig värme gör vatten till ånga
skyarna falla,
moln bara växer
och överallt ekar skrattet av häxer

\"Vienermöjnes fingrar flyga
Kraftigt ljuda sittrans strängar!\"

Ett dovt mummel
Ett avlägset skri
Det är ljud som skriftas till ljuv poesi
Rädslan ökar,
barnen springer,
träden blir mörka, kyrkklockor ringer!


ding ding ding ding ding ding ding ding ding ding ding ding


hiahiahohoho
skriar
ryar
i sammelsurium

\"Klippor skallra, hällar skrälla
Berg och backar börjar skaka
Furor fröjdas med varandra\"
Löv och vindar flyr och far



Det är svalt
det är hett
väggar ekar kalla skratt

hårt är halt
och fel och rätt

Det är Alla Helgons Natt




Fri vers av Skalet
Läst 553 gånger
Publicerad 2005-11-04 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet