Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyss

Barfota återvänder jag
där kärlekens fria vingslag
mjukt
vidrört

Jag måste bara få stanna en stund
och minnas känslan av mig själv






Fri vers (Fri form) av dansamedvargar
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-16 14:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert...
2010-03-16

    Mikaela Lind
Underbart vackert...
2010-03-16

  Quasimodo
Allt och ingenting i livets skiftningar, stark avslutning i sista raden !!
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar