Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag såg din djävulsångest och ville hejda den

hon höll sig hårt om den ihåliga magen
kroppen krampade
ångesten förstummade

ögonvitorna hade blivit sprängda
blodrött ilsknade
den vita huden blossande eldlikt

den krälade sig fram
slingrade och tjöt
ångade fram ur varje por

hon kunde inte undkomma den
ingen kan värja sig mot en sådan kraft
även om hon trodde sig kunna det

men han passade på i hennes försvarslöshet
och drabbade henne hårt;

en ångest starkare än du
en djävul framkallad av din kropps kemiska substans

du kan inte hejda den.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 437 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-16 18:48



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
så är det vet
2011-03-12

  littlemiss
Vasst och smärtsamt. Mycket bra!
2010-11-07

    På andra sidan livet
rakt upp och ner, som ett slag i magen. fantastiskt
2010-05-29

    ej medlem längre
Ja, mycket stark text! Den träffar rakt in!
2010-05-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Välformulerat. Vackert. =)
2010-04-19

    ej medlem längre
Jättebra och jättejobbig, fint.
2010-04-01

  blaite
Och drabbade henne hårt. Perfekt
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline