Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Sjöstjärnas Ballad

Uppför en landsväg
och ner i en å
dränkt av sorger, stjärnor och sår

Månen, mitt vittne
min dansade bror
blänk mig i silver
där sjögräset gror

Snäckskal, min kudde
Havsdyn, min säng
vagga mig stillsamt
på sjöhästars äng

Havskung och vittror
nu håller mig kär
min längtan i hjärtat
nu ej längre skär.




Fri vers av Slagord
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-16 21:04



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
det här gillar jag, den har stor potential att hålla rytm hela vägen, men jag fastnar vid läsning ibland i första och sista verserna, lite pet där så sitter den som en smäck
2010-03-16

  Gawain VIP
Mustigt värre, rikt och maffigt åt alla håll. Mycke att gilla
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord