Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara stark

Att vara stark
Är inte att aldrig falla

Att vara stark
Är inte att alltid orka le

Att vara stark
Är inte att aldrig ge upp

Att vara stark
Är så mycket mer




Fri vers av Nerak
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-16 22:53



Bookmark and Share


  Sofia Hansson
~Sant! så sant~
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Nerak