Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Värmen jag kände, kyls långsamt ner
Färgerna jag såg, sakta bleknar

Andetagen tystnar
Hjärtat saktar ner

Livet, så svårt att leva
Efter jag blev lämnad, ensam
Utan dig




Fri vers av T.R.
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R.