Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B.C.D

jag drar iväg hundra tusen mil
ut i rymden, på en super sil

jag kommer aldrig tillbaka igen
fann ingen kärlek, fann ingen vän

jag blev känd som ond och kall
grund orsaken till människors fall

jag tar din glädje och gör den svart och grå
när du står på toppen slår jag ovanpå




Fri vers av Didde
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Didde
Didde