Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilken jädra smäll det blev när min framtid och nutid krockade



jag har gett upp
egentligen gav jag upp för längesen

men det är först nu jag inser det
och med den insikten kommer

uppgivenhet

vilket är precis vad jag inte behöver

mer uppgivenhet när jag inte hittar anledningen till varför jag gav upp

varför jag fortfarande inte har tagit mig upp




och varför jag aldrig kommer ta mig upp




Fri vers av mollypop
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-17 18:36



Bookmark and Share


  Vildkärlek
annorlunda å bra
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop