Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläcksökande teknologi.

Räddad till livet för att sedan dödas
Varför dö gratis när någon vill betala

Till vänster om höger har vi vänster
Till höger om vänster har vi höger

Jag ville höra dom tala om blodet
Tänk att få skada någonting såhär vackert




Fri vers (Fri form) av AlaskaPollock
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-17 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock