Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig ge upp dig.

jag orkar inte bära dina tyngder längre
jag släpar dig
jag släpar dig framåt längs en väg där vinden aldrig vänder till min rätt utan ständigt blåser i motvind

stå på egna ben
använd de två benen du fick
sluta utnyttja mina ben

(snälla)

våran färd tillsammans
är en färd gjord av ständiga misstag
av nonchalanta uttryck
falska ord

(kärleksfulla ord.)

nej, falska ord.

jag vet inte hur du bär dig åt
för att ständigt få mig att falla ner på knä och kyssa marken framför dig
hur du ständigt får mig att kyssa dina fylliga läppar
hur du ständigt får mig att tro att det är det jag vill.
(vill jag kyssa dig?)

du inleder mig i en falsk förälskelse
binder fast mig i din attraktiva yta
i din mystiska personlighet

som tycks för mig bli allt mer spännande nu

jag ska släppa dig
nu.
låta dig stå på dina egna ben och ta dig igenom motvinden.

men jag ska vända och gå i medvind
ifrån dig
ifrån oss
ifrån vår nonchalanta, falska, (kärleksfulla?) relation
ifrån våra himmelska kyssar
och ifrån våran förälskelse som ständigt trycker ner mig till botten




hur många gånger jag än säger det
hur många gånger jag än säger att jag ska släppa dig

så säger jag det med en vetskap

att jag ljuger

för jag kommer aldrig ge upp dig.




Fri vers av hanziz
Läst 491 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz