Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgården

jag längtar
efter min stora

trädgård

när jag var barn lämnade jag den
jag sprang mellan blommande träd
i träden sjöng näktergalen

från ett träd kommer fjärilar flygandes emot mig!

jag försöker fånga det skira, det mycket vackra

... en bikupa mellan träden
pappa skötte bina som stack honom i ansiktet
och syster som grät och trodde att pappa skulle dö

jag springer genom trädgården
dofterna




Stockholm, 25-03-2008, Zarife Demir




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-18 15:32



Bookmark and Share


  rebecca d
MYCKET vackert!
vilken doft dikten utstrålar!
bokmärke!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR