Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv och död

ögon slocknar i natten
ung hjälte

en fälla gillrad av hjärtlösa

ett gram fångade honom

barn med livsglädje
värdefullt liv
för tidig död

utsmugglad i natten
slocknar
tidens ände

ingen tar farväl

ögon slutna ljuset släckt


2010, Zarife Demir




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-18 15:38



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Detta känns. mycket verkligt. och meningslöst...

Mycket bra skrivet!
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR