Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag drömmer om fuktiga sommarnätter


3.


Ljusrosa himlar, svalor som
korsar himlen
Ingen stress, ingen
sorg.

Bara
ett lugn, en skön melankoli
klädd i spets och blommor

Hur jag springer
över ängen, fri från

allting.




Fri vers av Alathariel
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-18 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alathariel