Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag kunna le

Med mina drömmar liggandes
På ett kallt cementgolv
Hos djävulen
Hur ska jag kunna le
Varje leende känns medvetet
Falskt
Ingen verklig lycka bakom
Mina drömmar ligger där
På djävulens kalla cementgolv
Krossade
Ouppnåeliga
Låsta
Och
Osäkra
Hur ska jag kunna le
När det känns som jag sålt min själ
Ett tomrum som ekar i mitt sinne
Hur ska jag kunna le
När jag inte kan känna verklig lycka




Fri vers av 92 Lady J
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-18 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J