Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gråter jag inte

Gråt gråt
Varför
Varför gråter jag inte
Då skulle allt vara så lättare
Mina känslor skulle flöda
Du skulle se
Jag vill inte vara så kall
Snälla
Låt trycket på mitt bröst lätta
Varför
Varför kan jag inte gråta
När jag känner mig så här
Istället är jag så blå
Mitt leende känns så falskt
När jag vet jag inte kan gråta
Varför
Varför kan jag inte gråta
Låta mina tårar springa
Hur kan jag le med ett
Sådant tryck på mitt bröst




Fri vers av 92 Lady J
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-18 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J