Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

 

skrikande korpungar
matas av mamma

med silversked


lillebror leker
att han är en frostdrake

andas på rutan 


den frusna bäcken
förvandlas till en vårflod

blir ett barn på nytt




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 814 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-03-18 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanonfin trippelhaiku!!
Eloge!
2010-03-20

  Ola Rydberg
Riktigt bra
2010-03-20

    Tuula Pöyhönen
Gillar dina haikus. Fin knorr på slutet dessutom.
/Tuula
2010-03-20

  thyra
Fint påkomna haikus, med känsla och knorr!
2010-03-20

  Gunwale VIP
Tre fina haiku med barntema! Härlig läsning! Nr 1 fick mig att skratta, nr 2 grep mig och nr 3 är mäktig!
2010-03-20

    Tea Alex
Känns nära. På nåt sätt. Uppskattas!
2010-03-20

  Lennart Bång
Alla tre var toppen!
2010-03-20

  Fredrik P. VIP
denna trilling haiku
uppskattar jag mycket
tydliga och överraskande
bilder i årstiden.
tack
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP