Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm aldrig att svart är starkare än vitt

Natten omsluter staden,
på himlen glittrar små stjärnor
i sin ensamhet.

på något sätt blir
det mörka
lite mindre svart
det hårda
lite mer mjukt

och livet mycket lättare

tills jag blir medveten om
hur lätt himlakroppar
slocknar

och hur lätt svart
besegrar vitt.




Fri vers av teateatea
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-03-19 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea