Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ses...igen

En vän har lämnat oss

Jag sökte i förtvivlan något ljus
Sökte en tanke som inte är så svart och så full av sorg

Jag fann en

Den dagen, när det blir dags även för mig att gå vidare,
så känns det nu ej längre lika svårt...för du är ju redan där.......




Fri vers av Therés
Läst 224 gånger
Publicerad 2010-03-19 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!