Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De avrättades minoritet

Vi kippar efter andan,
längtar efter ett steg till
medan gamcirkeln sluts
för att frossa på våra vitnande ben

det förgiftade köttet.

Vi sitter och väntar på att dö
när vi redan är döda

fördömda och begravda.

Ända spökar vi
när det stormar över lugna vatten.




Fri vers av Slagord
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-19 08:56



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat stark
2010-07-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet hur det känns.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord