Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan världen sätts i rörelse

tiden står still,
ni ser på mig
medan jag tyst rör mig över öppna ytor.
jag ser er kontrollera.
om jag stämmer

innan världen sätts i rörelse står den still i ett par sekunder.
då ingen andas, alls.
alla sitter stilla på sina platser.
bara jag rör mig över öppna ytor.




Fri vers av nathan
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 10:13



Bookmark and Share


  Hannadraken
det här var ju en liten stunds magi. Tack!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan