Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja så är det bara!

Att få något det känns, som guld!
Men att ge något och kunna göra det
det känns då, som lyckan är en dubbelt huld!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-19 10:50



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Kloka ord och som du verkligen lever efter. Härligt!!!!!
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt