Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett pärlband av böner






ett pärlband av böner
jag vill dig sända
i min stund av förtvivlan


jag ingen annan utväg kan se
än att nu mina sista ord dig ge

klamrar mig så fast
vid hoppets skira tunna tråd
för att inte falla handlöst ner
i det ovisst mörka
utan ända






jag ber dig






tag emot

med öppen

hand



ge mig

svar

som helar

mitt hjärta




och räddar det från att förtvina







Fri vers av Sunlight
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-19 12:10



Bookmark and Share


    lory
helt magnifik...superb
2012-03-09

  Bodil Sandberg VIP
Här finns ett enormt svårmod som känns in under huden så oerhört fint gripande fångat!!
mycket mycket vacker djupt tonande poesi - applause!!
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight