Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppvaknande

Uppvaknadet ur smärtan du aldrig visste fanns,

greppar om livets andetag..

På knäna du kryper fram, trånar efter en lyftande hand..

Men ingen vill se dig stå utan sparkar mer och mer..

Av din egen kraft du måste gå igenom och hålla huvudet högt.

Aldrig mer se ner..

Gå framåt och bli ditt eget fan, gilla dig mer, ge dig en ny chans..

Älska dig själv för att kunna älska andra.

När du utstrålar din glans då alla älskar dig och din charm.




Fri vers av Näckrosen
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 12:27



Bookmark and Share


  Anna*
Personligt upplevt precis så. Tack för att du sätter ord på kampen mot frihet.
2010-08-04

  PPQ
jag vet inte vad det är men den här tilltalar mig på ett personligt plan
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen