Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarta änglavingar

åhnej
vi har förstört ett par änglavingar
trasiga, fulla med hål
svarta, rädda

vi har förstört ett par svarta änglavingar


ett par änglavingar
nu med lagade hål




Fri vers av Vitros
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitros