Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansatt

Hon drabbade dig hårt
ansatte dig med all kraft
okontrollerbar

Kanske trodde du att flykt var den enda vägen
kanske trodde du att du hade hunnit före

inte hade du väl trott att du kunde undkomma?
inte besatt du en sådan viljestyrka
att du skulle lyckas

Men så hade hon kommit till dig
utan att du velat eller ens väntat på henne
överrumplande

jakten kunde inte ens börja
för här står du nu
drabbad av hennes kraft

i gränslösa horisonter
lyste hennes irisar upp dig
fattade tag i din ensamhet

du kan inget annat än ge upp;
Låta henne älska dig nu.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-19 19:24



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Superbt vackert. =)
2010-04-06

  Karin Rosberg
Jag "drabbad" av denna vackra text!! bra//varm applåd!!
2010-03-26

  blaite
Surrender inför denna ja me. Maestro vackert
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline