Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov tills morgonen

Det skal där dina ord resonerar
saknar dig
förbannar mig

De öron som mår dåligt av din röst
längtar
och blöder

Framtida sår längtar till sin
födsel
min plåga

Självömkans kalla jävla
hand
mot min panna

Sov, sov, min vän
sov
sov tills morgonen




Fri vers (Fri form) av incognito
Läst 271 gånger
Publicerad 2010-03-19 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

incognito