Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets fäste om tron

När du sluter dina ögon med handen på stora boken
Smutsar du ner för oss, du håller aldrig ett löfte
Tål inte att se ditt minspel av lögn igen
Alla kan förändras, jag tror det
Men utan hoppet finns inte den tron
Du får mig att tappa fästet där jag stod
Folks tomma ord omfattade mina fötter
Jag föll från höjden av livet
Fångas upp i intet
Jag måste klättra, det är nu.

 

/ Anna Hägglund




Fri vers av Anna Hägglund
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 22:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kärlek bygger på tillit. Och vice versa.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Hägglund
Anna Hägglund