Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var.

det var blod
det var sol
det var leende män
det var psykologer med nonsenstankar
det var märkvärdiga sommarnätter
det var olämpliga bekantskaper
det var välkända ingredienser som begärt skilsmässa
det var en rosa flamingo
det var du som sa att livet känns för hektiskt

abstinens, alkohol, delirium, alkoholism
för lite, för mycket, för ofta, för alltid




Fri vers (Fri form) av AlaskaPollock
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-19 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock