Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går ner på knä


Jag vill falla på knä

lägga mina händer på Moder Jord

viska mina ord

mot historiska spår av naturen

Jag vill resa mig upp

sträcka mina händer mot himlen

ropa mina ord

mot stjärnbeströdd himmel

Jag vill känna min litenhet

i min egen storhet i Universum

Jag vill njuta av att leva

fylla mina dagar med liv...

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 822 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-03-20 02:55



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Men snälla söta!.. bara du tar dig upp igen... kram Lasse
2010-03-28

  aol
underbart vacker poesi
2010-03-26

  Lindalou
Vackert och bildrikt berättat.
2010-03-22

  Blåbäret
urstarkt och bejakande av den egna och tillvarons existen
2010-03-21

  Rosen VIP
Mästerligt skrivet med en skön livsbejakande ton...
2010-03-20

  © anakreon VIP
Måtte din bön bli besannad!
Calle
applåderar
2010-03-20

  Nasrin
Väldigt vackert och meditativit!
2010-03-20

  Elaine.S VIP
WoW!! som ett djupt andetag!!

Rena rama livslusten att läsa...
2010-03-20

  Fånga dagen
Väldigt vackert och glädjande

kram Anna-Karin
2010-03-20

  Bodil Sandberg
förnöjsamma varma fina tongångar i den här - underbart!!!
2010-03-20

  Lady Alassa
Maximalt livsbejakande
och uppmaning att leva fullt ut
att alltsammans har man fått
mellan golv och stjärnetak
2010-03-20

  Pilgrim
Ens storhet i universum syns i ens ögon,
no matter how small you are, your eyes see enormous things..
2010-03-20

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt.
2010-03-20

  Thurizas
En underbar önskan:)
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du