Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triumfens trumvirvlar!

Kärleken den slår ut
både fantasi och intelligens direkt
i en rak triumf och gör de ett försök
att få till en sån effekt
då rörs det bara upp en svag fläckt
jag tror ingen dens grundkod har knäckt
för antingen blir man eller så blir man inte väckt




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-20 09:53



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Bara att hålla med! Din dikt bevisar ju också att fantasi och intelligens kan vara en del av kärleken. Olof
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt