Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala om det är inte svårt...

De, som säger att det är lätt
att ta en godsak ifrån ett barn
de har aldrig gjort det någon gång!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-20 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt