Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (ingen baby i Karvolac)...

 

En ivrig mö ifrån Karvolac

väntade ej och kondomen sprack!

Hon skulle stå orörd,

han sa illa berörd;

Dansa och hoppa som en kosack!

 

(c) tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 1005 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-20 11:11



Bookmark and Share


    Loffe
Tss… Farsartat. Du fick mig att dra på smilbanden. Tack!

// Olof
2010-10-03

    ej medlem längre
*asgarvar* Dråpligt värre!
Det bor en sann humorist i dig Thyra!
2010-03-20

  Ishtar
Haha! Jo, du. Applåd!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra