Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MY LIFE


EN FUDERARE I VÅR SOL




Nu när vårsolens värme tränger undan vinterns kyliga stunder,

Kommer det ljusa kännslona att kränga av den mörka tunga -
överrocken.

Det kommer munterhet (trots alla bekymmer) jag känner glädje

Kreativitet jag vill ut ur mörkrets boning ut till livet, Möten

Med andra mäniskor.

Nånting i mig skriker ut, UT o aktivera dig!!, Kroppens stilla svar-

Jag är trött o sliten!! .

Är det gammla rädslor som hindrar eller ?, Nu börjar kampen.

Vad är starkast kännslan eller viljan gammalt eller nytt.

Jag har för mig att jag hört någon säga, Sätt ena foten framför den -

Andra så går du framåt stå still på ett ben blir en balansakt.

Där är jag ju nu!!, Så jag provar väl med att göra som sagts.?

Så får jag se vart benen leder mig.!?!?!?!




Övriga genrer av janneomega
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-20 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

janneomega
janneomega