Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan välja

Du som fått gåvan att läsa andra människor
Har också ett ansvar att förvalta

Du kan välja att se andras svagheter
Som något svagt och använda det som vapen

Du kan också välja att se andras svagheter
Som en styrka och sträcka ut en hand

Du kan välja att utveckla dig själv och andra
Genom att tillåta andra att växa

Nästa gång kan det vara du
Som behöver en utsträckt hand




Fri vers av Tony Wallgren
Läst 440 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-20 13:23



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Bra och tänkvärt skrivet!!
2010-05-29

  Anders Nordlander VIP
Instämmer till fullo.
Roligt att se dig skriva här igen.
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren